ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegofilet z kurczaka 500 gramówjajko 1 sztukbułka tarta według uznaniavegeta według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Mięso należy przed obróbką cieplną wymyć pod bieżącą zimną wodą, następnie usunąć chrząstki oraz tłuste kawałeczki. Panierkę należy przygotować na osobne talerzyki: jajko z vegetą wymieszać i przełożyć w tym mięso, następnie obtoczyć w bułce tartej.Smażyć na oleju do uzyskania złocistego koloru. Podawać można z ziemniakami, frytkami, kaszą bądź ryżem.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: