Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
pieprz według uznania
sól według uznania
papryka według uznania
tymianek 1 łyżek deserowych
szczypiorek 1 łyżek stołowych
czosnek 2 ząbki
oliwa 2 łyżek stołowych
pomidor 4 sztuk
ser sojowy tofu 1 kostekWykonanie:
Pomidory umyć i przekroić na połówki. Zmiażdżyć
czosnek, posmarować nim i posypać
solą i
ziołami połówki przeciętych
pomidorów. Na wierzchu każdej połówki położyć plaster
sera tofu i również posypać
ziołami i
solą. Położyć delikatnie połówki na posmarowanej tłuszczem blasze i włożyć do gorącego piekarnika. Zapiekać przez około 7-10 minut. Można podawać również z
majonezem.Jarzyny i Pasztety weg.Potrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: