ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegomakaron 500 gramówgrzybki /pieczarki 250 gramówsok cytrynowy według uznaniacebula 1 sztukrosół z kostki 0 , 5 szklanekśmietana 1 porcjanatka pietruszki według uznanialistek laurowy według uznaniaziele angielskie według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Uwagi:Cebulę posiekać i usmażyć na tłuszczu, dodać umyte i pokrojone grzyby, listek laurowy, ziele angielskie, sól,pieprz i rosół z kostki dobry byłby grzybowy. gotować póki grzyby nie będą miękkie, później dodać śmietanę i pietruszkę. W między czasie ugotować makaron na ząb, w wodzie z oliwą i dodatkiem soli. Formę do zapiekania i układać pietrami warstwa makaronu później grzybów, na wierzchu powinny znaleźć się grzyby. Posypać serem wymieszanym z bułką tartą i piec 30 minut.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z MakaronemZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-30bardzo dobre, moge polecicDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: