Wykonanie
« Powrót  
Sos musztardowyDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
jogurt naturalny 0.5 sztuk
miód 1 łyżek stołowych
musztarda 3 łyżek stołowych
gorczyca według uznania
pieprz według uznania
curry według uznaniaWykonanie:Składniki utrzeć w porcelanowym naczyniu. Sos polecany do zestawiania z
jajami, pasztetami, zapiekankami.Sosy i pastyKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Idealny do sałatek na ostroDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: