Wykonanie
Super szybkie i super smaczne!Na każdą okazję.
Jajka w
sosie musztardowympotrzebujemy:- 4
jajka ugotowane na twardo- kubek
jogurtu naturalnego-
musztarda (ja dałam trochę Ancienne i zwykłej)-
sól,
pieprz-
cukier do smaku
Jajka gotujemy na twardo.W tym czasi przygotowujemy sos. W osobnym naczyniu mieszamy
jogurt z
musztardą. Przyprawiamy
solą,
pieprzem i
cukrem.Do miseczki wlewamy sos kładziemy obrane
jajka, przekrojone na połówki. Gotowe!Życzę Wam smacznego!

Super quick and super tasty!For every occasion.ingredients:- 4 hard-boiled eggs- a cup of natural
yogurt-
mustard (I've used "Ancienne" and normal)- salt, pepper- sugarBoil the eggs.In the mean
time prepare the sauce. In a separate bowl mix
yogurt with
mustard. Season with salt, pepper and sugar.
Pour the sauce to a bowl, put cut in half egg. Voila!Bon apetit!
