ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoolej 1 łyżek stołowychcebula 1 sztukbulion drobiowy 0,5 szklanekkapary z zalewy 2 łyżek stołowychśmietana 100 mililitrówpieprz według uznaniamąka według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną cebulę posiekać i podsmażyć na oleju, wlać bulion i gotować 5 minut. Wrzucić kapary, zaprawić śmietaną, doprawić pieprzem. Sos można zagęścić mąką. Podawać na ciepło do grillowanej wieprzowiny, a szczególnie karkówki i polędwicy.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: