Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
fasola 1 szklanek
śledzie korzenne 2 sztuk
cebula 2 sztuk
śliwka z
octu 10 sztuk
szczypiorek 2 łyżek stołowych
natka pietruszki 6 łyżek stołowych
sos tatarski 1 szklanek
pieprz według uznania
czosnek 3 ząbki
sól według uznaniaWykonanie:
Ser pokroić w drobną kostkę.
Śledzie (wymoczone i oczyszczone) drobno posiekać.
Cebulę obrać, opłukać i pokroić w drobną kostkę.
Śliwki pokroić w cienkie paseczki.
Czosnek obrać, zmiażdżyć i dodać do
sosu tatarskiego.
Fasolkę namoczyć, gotować do miękkości, odcedzić i ostudzić. Wszystkie składniki połączyć i zalać sosem, dobrze wymieszać, posypać
zieleniną, odstawić do lodówki na 30 min. Podawać z
pieczywem.Potrawy z RybSałatkiKomentarze:Autor: rzabkaData: 2009-01-03nie dobra ta salatka
beee nawet jak mi zaplacisz to nie zjemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: