Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
patison 2 sztuk
cebula 1 sztuk
pomidor 2 sztuk
mąka 1 łyżek stołowych
śmietana 3 łyżek stołowych
olej 3 łyżek stołowych
papryka 1 sztukWykonanie:Umyte
patisony włożyć do gotującej się
wody, potrzymać 4 minuty, osączyć, pokroić w kostkę i posolić. Posiekaną
cebulę przysmażyć na tłuszczu, włożyć do niej
patisony, oczyszczoną i pokrojoną
paprykę i pokrojone
pomidory bez skórki, Całość posolić i udusić do miękkości. Pod koniec duszenia dodać
śmietanę wymieszaną z
mąką.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: