ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoszpinak 1 kilogramówser żółty 100 gramówvegeta 1 łyżek deserowychsos grzybowy 1 sztukśmietana 2 łyżek stołowychżółtko 2 sztukcebula 1 sztukząbek czosnku 1 sztukmasło 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczony szpinak gotować 10 minut, osączyć. Cebulę i czosnek oczyścić i pokroić w kostkę, poddusić na maśle, dodać szpinak i smażyć jeszcze 10 minut. Doprawić jarzynką i pieprzem. Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu. Dodać ser pokrojony w kostkę. Śmietanę połączyć z żółtkami i dodać do sosu (nie gotować). Szpinak podawać z ziemniakami z wody i sosem grzybowo-serowym.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: