ßßß Cookit - przepis na Papryki l pomidory z bryndzą

Papryki l pomidory z bryndzą

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
papryka słodka 1 łyżek stołowych
papryka 4 sztuk
pomidor 4 sztuk
ser bryndza 0.5 kilogramów
jogurt naturalny 2 sztuk
szczypiorek 2 łyżek stołowych
tymianek 1 łyżek deserowych
Wykonanie:
Papryki przeciąć wzdłuż na połówki, oczyścić z pestek. Pomidory przekroić na pół i wydrążyć łyżeczką. Posolić od wewnątrz. Zmieszać dokładnie bryndzę z jogurtem i ziołami, przyprawić i wypełnić tą masą papryki i pomidory. Część rusztu przykryć folią aluminiową i położyć na niej pomidory; papryki można kłaść bezpośrednio na ruszcie. Pomidory pieką się około 10 minut, papryki dwa razy dłużej.
Jarzyny i Pasztety weg.
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/425/Papryki-l-pomidory-z-bryndza