Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
papryka słodka 1 łyżek stołowych
papryka 4 sztuk
pomidor 4 sztuk
ser bryndza 0.5 kilogramów
jogurt naturalny 2 sztuk
szczypiorek 2 łyżek stołowych
tymianek 1 łyżek deserowychWykonanie:
Papryki przeciąć wzdłuż na połówki, oczyścić z pestek.
Pomidory przekroić na pół i wydrążyć łyżeczką. Posolić od wewnątrz. Zmieszać dokładnie
bryndzę z
jogurtem i
ziołami, przyprawić i wypełnić tą masą
papryki i
pomidory. Część rusztu przykryć folią aluminiową i położyć na niej
pomidory;
papryki można kłaść bezpośrednio na ruszcie.
Pomidory pieką się około 10 minut,
papryki dwa
razy dłużej.Jarzyny i Pasztety weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: