Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
fasola 30 dekagramów
orzechy włoskie 10 dekagramów
czosnek 2 ząbki
cebula 1 sztuk
sok z cytryny 0.5 sztuk
natka pietruszki 2 sztuk
pieprz według uznania
papryka słodka według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Fasolę namoczyć i ugotować. Odlać
wodę.
Fasolę wystudzić. Wyłuskane
orzechy razem z
czosnkiem i
cebulą zmiksować. Dodać do
fasoli i dokładnie wymieszać dolewając
soku z cytryny. Przełożyć do salaterki, doprawić do smaku i udekorować
natką pietruszki.Uwagi:
Natka pietruszki w gałązceJarzyny i Pasztety weg.SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: