Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
pieprz według uznania
woda 9 łyżek stołowych
olej 9 łyżek stołowych
Sos do sałatek paprykowo-ziołowy 3 sztuk
cebula 1 sztuk
ogórek 1 sztuk
pomidor 1 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
kapusta pekinska 500 gramówWykonanie:Warzywa dokładnie myjemy i osączamy.
Kapustę pekińską szatkujemy.
Pomidora,
ogórka i
cebulę, kroimy w kostkę. Z
papryki usuwamy gniazdo nasienne, a miąższ kroimy w paseczki.Sosy przygotowujemy wg przepisu podanego na opakowaniu i dodajemy do surówki. Mieszamy i odstawiamy na 15 min. przed podaniem mieszamy.Autor: amr5Zobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: