ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegołodygi selera naciowego 5 sztukwinogrona jasne 250 gramówwinogrona ciemne 250 gramówser żółty 100 gramówwyłuskane orzechy włoskie 20 sztukroszponka 100 gramówjabłka 1 sztukcytryna 0,5 sztuksos sałatkowy francuski vinaigrette 1 sztukWykonanie:Umyte łodygi selera obrać z włókien i pokroić w plasterki. Oczyszczone winogrona pokroić. oczyszczone jabłko pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny. Ser pokroić w kostkę. Sałatę umyć i osuszyć. Orzechy uprażyć na suchej patelni.Sos sałatkowy wymieszać z wodą i olejem wg przepisu na opakowaniu. Składniki sałatki połączyć w salaterce i wymieszać z sosem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia FrancuskaSałatkiKomentarze:Autor: FloressData: 2009-01-02ciekawaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: