Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
łodygi selera naciowego 5 sztuk
winogrona jasne 250 gramów
winogrona ciemne 250 gramów
ser żółty 100 gramówwyłuskane
orzechy włoskie 20 sztuk
roszponka 100 gramów
jabłka 1 sztuk
cytryna 0,5 sztuk
sos sałatkowy francuski vinaigrette 1 sztukWykonanie:Umyte
łodygi selera obrać z włókien i pokroić w plasterki. Oczyszczone
winogrona pokroić. oczyszczone
jabłko pokroić w kostkę i skropić
sokiem z cytryny.
Ser pokroić w kostkę.
Sałatę umyć i osuszyć.
Orzechy uprażyć na suchej patelni.
Sos sałatkowy wymieszać z
wodą i
olejem wg przepisu na opakowaniu. Składniki sałatki połączyć w salaterce i wymieszać z sosem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia FrancuskaSałatkiKomentarze:Autor: FloressData: 2009-01-02ciekawaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: