Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
pierś z kurczaka 1 sztuk
ser 3 grube plastry
ogórek konserwowy 2 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
przyprawa do kurczaka według uznania
jajka 1 sztuk
bułka tarta według uznania
olej według uznaniaWykonanie:
Mięso umyć, pokroić na szersze plasterki, potłuc tłuczkiem i obsypać
solą,
pieprzem i przyprawą do
kurczaka. Plasterki
sera pokroić na mniejsze kawałki,
ogórek podobnie.
Ser i
ogórek położyć na plasterku
mięsa zawinąć. Zamoczyć w rozbitym
jajku i obtoczyć w
bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym
oleju.Autor: dorcia2906Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: