Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
kura 1 sztuk
włoszczyzna 1 sztuk
ziele angielskie 5 sztuk
pieprz ziarnisty 5 sztuk
liście laurowe 2 sztuk
vegeta według uznania
maggi według uznania
natka pietruszki według uznaniaWykonanie:
Kurę sprawić, zalać gorącą
wodą i zagotować, zbierając szumowiny. Gotować na małym ogniu, aż
mięso będzie miękkie. W połowie gotowania dodać oczyszczone warzywa i
przyprawy. Rosół podawać z
makaronem , posypany posiekaną
natką.Uwagi:
natka pietruszki, gałązki
estragonu lub
lubczykaAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MakaronemPotrawy z
MięsaWielkanocZupyKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-30nie ma to jak poczciwy rosolek;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: