ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegokura 1 sztukwłoszczyzna 1 sztukziele angielskie 5 sztukpieprz ziarnisty 5 sztukliście laurowe 2 sztukvegeta według uznaniamaggi według uznanianatka pietruszki według uznaniaWykonanie:Kurę sprawić, zalać gorącą wodą i zagotować, zbierając szumowiny. Gotować na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. W połowie gotowania dodać oczyszczone warzywa i przyprawy. Rosół podawać z makaronem , posypany posiekaną natką.Uwagi:natka pietruszki, gałązki estragonu lub lubczykaAutor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MakaronemPotrawy z MięsaWielkanocZupyKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-30nie ma to jak poczciwy rosolek;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: