ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegoparmezan 6 łyżek stołowychjajka 6 sztukśmietana kremówka 6 łyżek stołowychmąka 2 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniamasło według uznaniaWykonanie:Żółtka utrzeć ze śmietaną , mąką , parmezanem oraz sola i papryką. Białka ubić ze szczyptą soli na sztywna pianę, delikatnie wymieszać z żółtkami. Wyłożyć do nasmarowanej tłuszczem patelni, posmarować tartym parmezanem i przykryć wiórkami masła. Zapiekać.Można podawać z pomidorkami koktajlowymi.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia WłoskaPotrawy z JajKomentarze:Autor: Scully16Data: 2009-04-30taki zwykly, a jak smakuje :) miodzio!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: