Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 2 sztuk
bryndza 2 łyżek stołowych
zielenina 1 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo, obrane
jajka przekroić.
Żółtka utrzeć z
bryndzą i posiekaną
zieleniną. Doprawić do smaku
pieprzem oraz
solą. Farszem napełnić
białka jajek. Udekorować w/g swego uznania.Uwagi:Posiekana
zielenina:
rzeżucha,
koperek i
szczypiorek.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z
seremWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: