Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 2 sztuk
twaróg 2 łyżek stołowych
szczypiorek 1 łyżek stołowych
koperek 1 łyżek stołowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
szpinak rozmrożony 1 łyżek stołowych
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo, obrane
jajka przekroić. Utrzeć
żółtka z
twarogiem, posiekanym
szczypiorkiem, posiekanym
koperkiem, posiekaną
natką oraz rozmrożonym
szpinakiem i
sokiem z cytryny. Doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Farszem napełnić
białka jajek i udekorować w/g własnego uznania.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z
seremWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: