ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegojajka 2 sztuktwaróg 2 łyżek stołowychszczypiorek 1 łyżek stołowychkoperek 1 łyżek stołowychnatka pietruszki 1 łyżek stołowychszpinak rozmrożony 1 łyżek stołowychsok z cytryny 1 łyżek deserowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo, obrane jajka przekroić. Utrzeć żółtka z twarogiem, posiekanym szczypiorkiem, posiekanym koperkiem, posiekaną natką oraz rozmrożonym szpinakiem i sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Farszem napełnić białka jajek i udekorować w/g własnego uznania.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z seremWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: