Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
twaróg 250 gramów
śmietana 200 gramów
sok cytrynowy 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
jajka 2 sztukWykonanie:
Twaróg przemielić w maszynce, dodać gęstą
śmietanę, polać
sokiem z cytryny, pokroić cienko dwa ugotowane uprzednio na twardo
jajka, przyprawić do smaku.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-29całkiem, całkiemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: