ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegotwaróg 250 gramówśmietana 200 gramówsok cytrynowy 2 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniajajka 2 sztukWykonanie:Twaróg przemielić w maszynce, dodać gęstą śmietanę, polać sokiem z cytryny, pokroić cienko dwa ugotowane uprzednio na twardo jajka, przyprawić do smaku.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-29całkiem, całkiemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: