ßßß Cookit - przepis na Gulasz z serc

Gulasz z serc

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
serca z kurcząt 1 kilogramów
mrożona marchewka z groszkiem 1 sztuk
pieczarki 500 gramów
czosnek 4-6 ząbki
olej według uznania
sól według uznania
ostra papryka według uznania
przecier pomidorowy według uznania
bulion według uznania
Wykonanie:
- serca gotujemy w bulionie, aż zmiękną, wyjmujemy, bulion odstawiamy
- serca kroimy na połówki
- rozgrzewamy olej i wrzucamy na niego pokrojony czosnek, dodajemy serca, pokrojone pieczarki i marchewkę z groszkiem
- dusimy aż woda odparuje, dodajemy przecier i dolewamy tyle bulionu aby składniki były przykryte
- doprawiamy do smaku
Autor: madzikxx
Zobacz inne przepisy użykownika!
Zupy
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8722/Gulasz-z-serc