Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
serca z kurcząt 1 kilogramów
mrożona marchewka z
groszkiem 1 sztuk
pieczarki 500 gramów
czosnek 4-6 ząbki
olej według uznania
sól według uznania
ostra papryka według uznania
przecier pomidorowy według uznania
bulion według uznaniaWykonanie:-
serca gotujemy w
bulionie, aż zmiękną, wyjmujemy,
bulion odstawiamy-
serca kroimy na połówki- rozgrzewamy
olej i wrzucamy na niego pokrojony
czosnek, dodajemy
serca, pokrojone
pieczarki i
marchewkę z
groszkiem- dusimy aż
woda odparuje, dodajemy przecier i dolewamy tyle
bulionu aby składniki były przykryte- doprawiamy do smakuAutor: madzikxxZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: