Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
jajko 4 sztuk
masło 3 łyżek stołowych
śmietana 3 łyżek stołowych
szczypiorek 0.5 pęczek
sól według uznania
pieprz według uznania
bułka tarta według uznaniaWykonanie:
Jajka umyć, ugotować na twardo, schłodzić w zimnej wodzie, przekroić
ostrym nożem razem ze skorupką wzdłuż na połówki. Wybrać
jajka łyżeczką i drobno posiekać. Dodać 2 łyżki
masła,
śmietanę, drobno posiekany
szczypiorek lub
natkę pietruszki. Dobrze wymieszać, nałożyć w skorupki, posypać
tartą bułką, przyklepać łyżką, smażyć na rozgrzanym
maśle, kładąc posypaną stroną do dołu.Uwagi:1/2 pęczka
szczypiorku lub
natki z
pietruszkiPotrawy z JajWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: