Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
bagietka żytnia 1 sztuk
sałata pekińska 50 gramów
ogórek 0.5 sztuk
pomidor 4 plastry
filet z kurczaka 100 gramów
przyprawa gyros według uznania
oliwa 3 łyżek stołowych
cebula 0.5 sztukWykonanie:
Filet z kurczaka myjemy pod bieżącą
woda i kroimy w drobne kosteczki, przyprawiamy przyprawą gyros i smażymy na
oliwie.
Sałatę pekińską myjemy i drobno kroimy. Warzywa
ogórek,
cebula i
pomidor kroimy w kosteczkę.
Bagietkę kroimy na pół i wkładamy do niej warzywa i
mięso usmażone. Polewamy
sosem czosnkowym i
keczupem.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Zapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: