Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 90 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegoflaki wołowe mrożone 1 kilogramów
cebula 4 sztukwarzywa mieszane 1 kilogramów
smalec 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
majeranek według uznania
listek laurowy według uznania
papryka ostra według uznania
ziele angielskie według uznania
pieprz ziołowy według uznaniaWykonanie:Warzywa umyć,obrać i pokroić w paseczki, włożyć wszystkie razem do rondla, dodać pokrojoną w piórka
cebulę i
smalec, posolić i dusić pod przykryciem, w miarę potrzeby skropić
wodą. Po 15 minutach dodać zamrożone flaki, przyprawić do smaku i dusić jeszcze razem około 20 minut. Podawać z
pieczywem bądź kluskami.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: