ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokiełbaski grube 4 sztukcebula 4 sztukmusztarda 1 łyżek stołowychbułkia tarta 1 łyżek stołowychnatka pietruszki 2 łyżek stołowychmasło 8 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną, pokrojoną drobno cebulę udusić na maśle. Doprawić solą, pieprzem oraz musztardą. Wymieszać z bułką tartą oraz posiekaną natką.Naciąć wzdłuż kiełbaski, rozchylić nacięcie i nałożyć farsz. Owinąć folią aluminiową i grillować 10 minut.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: