Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kiełbaski grube 4 sztuk
cebula 4 sztuk
musztarda 1 łyżek stołowych
bułkia tarta 1 łyżek stołowych
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
masło 8 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną, pokrojoną drobno
cebulę udusić na
maśle. Doprawić
solą,
pieprzem oraz
musztardą. Wymieszać z
bułką tartą oraz posiekaną
natką.Naciąć wzdłuż
kiełbaski, rozchylić nacięcie i nałożyć farsz. Owinąć folią aluminiową i grillować 10 minut.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: