ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokromki ciabaty 8 sztukpomidory 3 sztukoliwki czarne według uznaniaczosnek 3 ząbkioliwa 3 łyżek stołowychfeta 150 gramówbazylia listki według uznanianatka pietruszki według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Sparzone pomidory obrać ze skórki. Usunąć pestki oraz sok i razem z oliwkami posiekać. Ciabatę natrzeć czosnkiem, lekko skropić oliwą i podpiec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni. Kromki obłożyć pomidorami i oliwkami. Wierzch posypać pokruszona fetą, bazylią, natką i oprószyć solą oraz pieprzem.Uwagi:Fetę można zastąpić bryndzą.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia WłoskaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: