Pyszne , mega szybkie i w odchudzonej wersji - czyli FIT bananowe ciasto z orzechami :)SKŁADNIKI3 dojrzałe banany2 jajka4 łyżki olejukokosowego1,5 szklanki mąki żytniej razowej1/2 szklanki brązowego cukru1 łyżeczka proszku do pieczenia1/2 szklanki posiekanych orzechów włoskichPRZYGOTOWANIEW dużej misce łączymy suche składniki czyli mąkę,cukier i proszek do pieczenia.W drugiej rozgniatamy widelcem banany, dodajemy olej i jajka, mieszamy. Dodajemy "mokre" składniki do suchych i dokładnie mieszamy. Na koniec wsypujemy siekane orzechy. Mieszamy i przekładamy do wyłożonej papierem do pieczenia keksówki. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 45 minut (z termoobiegiem). Po upływie 30 minut przykrywamy wierzch folią aluminiową.Smacznego :)Zapraszam na fanpage na FB oraz Instagram