Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor minołCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)10-15
sardeli4
jaja4 łyżeczki
oliwy soja2 łyżki
masła1 łyrzka
musztardy1/4 - 1/2
cytrynyszczypta
pieprzu mielonegoBułeczki z
masłem sardelowym - sposób przygotowania: Utrzeć kilkanaście opłukanych i obranych z osci
sardeli, 4 na twardo ugotowane
żołtka, 4 łyzki
oliwy soja, 2 łyżki
masła, 1 łyzke
musztardy, szczyptę mielonego
pieprzu i sok z 1/2
cytryny na gęsta miezge i masą tą smarować przenny chlebek albo bułeczki .Można bułeczki obłożyc usiekanymi na drobną kostkę
białkami i posypac zieloną
pietruszką.ŻYCZĘ SMACZNEGO!!!Jak zrobić pachnące, pszenne bułeczki [Łatwy przepis]Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu