Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Magazyn Kuchnia

Fot. M&K Duklas / Duklas.plCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia bałkańskaIlość osób: dla 4 osób

Średnia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)
Kukurydza pieczona (peceni kukuruz) - składniki:4 świeże
kukurydze10 dag
masłasólpieprzKukurydza pieczona (peceni kukuruz) - sposób przygotowania:
Kukurydzę obieramy, nacieramy
masłem. Pieczemy na grillu z każdej strony. Przyprawiamy
solą i
pieprzem.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu