Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor Przepis nadesłany na konkurs 'Perfekcyjnie tradycyjnie'Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)Farfalle z kabanosem w pomidorach - składniki:opakowanie makaronu wstążkitrzy pomidory2 ząbki czosnku100ml domowego przecieru pomidorowegoduża biała cebulazioła prowansalskiełyżka keczupudwie łyżeczki oliwy z oliwek100g żółtego sera2 kiełbasy krakowskiejsólFarfalle z kabanosem w pomidorach - sposób przygotowania: Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Na patelni smażymy pokrojone w kostkę warzywa z pokrojonymi w drobne kostki kiełbasami, a następnie dokładamy makaron, keczup i przyprawiamy. Dusimy pod przykryciem kilka minut, a następie dodajemy ser. Przed podaniem jeszcze posypujemy ziołami.Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu