ßßß Cookit - przepis na Skrzydełka kurze po diabelsku

Skrzydełka kurze po diabelsku

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor Renia
Czas przygotowania: powyżej 60 minut
Poziom trudności: łatwe
Region: kuchnia fusion
Ilość osób: dla 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (40 głosów)
Skrzydełka kurze po diabelsku - składniki:
10
12 skrzydełek z kurczaka
3/4 szklanki keczupu
2 łyżki oleju
2 łyżki miodu
1 łyżka musztardy
1 łyżka sosu sojowego
3 zmiażdżone ząbki czosnku
Skrzydełka kurze po diabelsku - sposób przygotowania: Dokładnie wymieszać składniki marynaty, skrzydełka włożyć do miski, polać marynatą i odstawić na 12 godzin do lodówki. Po wyjęciu ułożyć skrzydełka kurczaka na blasze, grubo posmarować marynatą i wstawić do piekarnika nagrzanego na 200'C. Upiec na rumiano. Smacznego!!!
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-4987294/skrzydelka kurze po diabelsku/p