Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Renia
Czas przygotowania: powyżej 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia fusionIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (40 głosów)Skrzydełka kurze po diabelsku - składniki:1012 skrzydełek z
kurczaka3/4 szklanki
keczupu2 łyżki
oleju2 łyżki
miodu1 łyżka
musztardy1 łyżka
sosu sojowego3 zmiażdżone ząbki
czosnkuSkrzydełka kurze po diabelsku - sposób przygotowania: Dokładnie wymieszać składniki marynaty, skrzydełka włożyć do miski, polać marynatą i odstawić na 12 godzin do lodówki. Po wyjęciu ułożyć
skrzydełka kurczaka na blasze, grubo posmarować marynatą i wstawić do piekarnika nagrzanego na 200'C. Upiec na rumiano. Smacznego!!!Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu