Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor
MagdaCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: powyżej 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (26 głosów)
czerwona soczewicacebulaczosneksólpieprzolejmajeranekPasta z
soczewicy na kanapki - sposób przygotowania:
Soczewice ugotowac,by była miekka. W tym czasie zeszkilc na
oleju cebulę i
czosnek (w takich ilosciach w jakich lubimy), doprawic i dodac wszystko do
soczewicy.Pogotowac jeszcze troche, i nie dopuscic do tego by
soczewica wyschła i przypaliła sie. Całość przełożyć do miseczki i smarowac tym kanapki. Pycha.Pasta z
bobu. Przepis [VegeVlog]Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu