Wykonanie
            Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i 
drinki!Autor anoli55Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: powyżej 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (143 głosy)Profesjonalne, chrupkie ciasto na gofry - składniki:2 
jajka2 szklanki 
mąkipoł szklanki 
oleju1 i 3/4 szklanki 
wody ! nie 
mleka4 łyżki 
cukru3 łyżeczki 
proszku do pieczeniaszczypta 
soliProfesjonalne, chrupkie ciasto na gofry - sposób przygotowania: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i smażyć w gofrownicy koło 5-7 min.Chrupiące gofry z 
bitą śmietaną i musem 
malinowymPączki 
serowe z 
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche 
ciasteczka z 
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne 
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje 
faworków.Zobacz też:Domowe 
sokiOprawa stołu