Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor
marta tomczakPoziom trudności: łatweIlość osób: powyżej 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (9 głosów)1 główka
kapusty pekińskiej1
groszek konserwowy1
kukurydza konserwowa1
fasolka konserwowa1
majonez2
sosy sałatkowe włoskiesólpieprz .Surówka z
kapusty pekińskiej - sposób przygotowania:
Kapustę przekroić na pół, później pokroić w niegrube pół krążki,
groszek kukurydzę i
fasolkę odcedzić i dodać do
kapusty. Przyprawić
solą,
pieprzem i
sosem sałatkowym. Całość wymieszać.surówką z
białej kapusty. Autor: Junona Lamcha-Grynberg Dobrym dodatkiem do sycącego placka po węgiersku będzie lekka, chrupiąca surówka. Jeśli lubisz pikantne potrawy, możesz dodać do niej posiekaną w krążki lub kosteczkę,
papryczkę chili. Surówka z
kapusty pekińskiej pół główki dużej
kapusty pekińskiejKapusta pekińska - nie tylko w surówce
Chrupiąca, i łagodna w smaku surówka z
kapusty pekińskiej będzie smacznym dodatkiem do delikatnego
mięsa, np. piersi drobiowych. Jeśli masz ochotę, możesz przygotować ją w wersji
mięsnej, dodając do niej grillowane
mięso z kurczaka. Surówka z
kapusty pekińskiej pół główki dużej
kapusty pekińskiej