ßßß Cookit - przepis na Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor marta tomczak
Poziom trudności: łatwe
Ilość osób: powyżej 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (9 głosów)
1 główka kapusty pekińskiej
1 groszek konserwowy
1 kukurydza konserwowa
1 fasolka konserwowa
1 majonez
2 sosy sałatkowe włoskie
sól
pieprz .
Surówka z kapusty pekińskiej - sposób przygotowania: Kapustę przekroić na pół, później pokroić w niegrube pół krążki, groszek kukurydzę i fasolkę odcedzić i dodać do kapusty. Przyprawić solą, pieprzem i sosem sałatkowym. Całość wymieszać.
surówką z białej kapusty. Autor: Junona Lamcha-Grynberg Dobrym dodatkiem do sycącego placka po węgiersku będzie lekka, chrupiąca surówka. Jeśli lubisz pikantne potrawy, możesz dodać do niej posiekaną w krążki lub kosteczkę, papryczkę chili. Surówka z kapusty pekińskiej pół główki dużej kapusty pekińskiej
Kapusta pekińska - nie tylko w surówce
Chrupiąca, i łagodna w smaku surówka z kapusty pekińskiej będzie smacznym dodatkiem do delikatnego mięsa, np. piersi drobiowych. Jeśli masz ochotę, możesz przygotować ją w wersji mięsnej, dodając do niej grillowane mięso z kurczaka. Surówka z kapusty pekińskiej pół główki dużej kapusty pekińskiej
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-11661813/surowka z kapusty pekinskiej/p