Fasola konserwowa

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 130g Kalorie: 49 kcl

Błonnik pokarmowy3.4   g

z cukrów37 kcal

z białek9.9 kcal

z alkoholu0 kcal

Gęstość0.00013 g

Objętość124 g/m3

Food folate1.9E-05   μg

Tłuszcze jednonienasycone0.016   μg

Tłuszcze wielonienasycone0.117   μg

Tłuszcz0.234   g

Tłuszcze nasycone0.046   μg

Węglowodany9.4   g

Total Folate1.9E-05   μg

Cukier1.3   g

Białko0.0031   g

Tryptofan0.047   g

Treonina0.138   g

Izoleucyna0.213   g

Leucine0.265   g

Lysine0.229   g

Metionina0.037   g

Cystyna0.038   g

Fenyloalanina0.169   g

Tyrosine0.102   g

Walina0.209   g

Arginina0.242   g

Histydyna0.113   g

Alanina0.133   g

Kwas asparaginowy0.443   g

Kwas glutaminowy0.393   g

Glicyna0.127   g

Prolina0.088   g

Seryna0.176   g

A8.2E-06   μg

B13.9E-05   mg

C0.0046   mg

B66.2E-05   mg

E4.6E-05   mg

B30.000415   mg

B120   μg

B27.2E-05   mg

B50.000161   μg

B90   μg

K1.4E-05   μg

Retinol0   μg

Beta Kryptoksantyna1.3E-06   μg

Likopen0   μg

Luteina + Zeaksantyna0.000215   μg

A(IU)167   IU

Bete-karoten9E-05 μg

Alfa-karoten1.3E-06 μg

Omega-30.053 mg

Omega-60.065 mg

Fosfor0.058   mg

Magnez0.025   mg

Potas0.182   mg

Sód0.315   μg

Wapń0.031   mg

Żelazo0.0013   mg

Cynk0.000516   mg

Mangan0.000501   μg

Miedź0.000173   μg

Selen1.6E-06   μg

Cholesterol0   μg

%0   %

Objętość(ml)0   ml

Masa(g)0   g

Procent masy0   %