Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
Seler marynowany 1 porcja
fasola konserwowa 1 puszka
cebula czerwona 2 sztuk
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
majonez 3 łyżek stołowych
jogurt naturalny 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną
cebulę pokroić w piórka.
Seler oraz
fasolę osączyć. Przełożyć warzywa do miski, dodać posiekana
natkę,
majonez oraz
jogurt. Mieszając, doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: