Lista składników1/4 kostka margaryny Kasia2szkl mleka2 jajka2 szkl mąki0,5 kg kapusty kiszonej0,5 kg pieczarek0.5 kg mięsa z drobiu2 cebulekostka rosołowaczosneksól, pieprz2 jajkabułka tartaoliwaJak zrobić?Do miski wkładamy mąkę,wbijamy jajka,wlewamy mleko i roztopioną margarynę.Wszystkie składniki dokładnie miksujemy odstawiamy w chłodne miejsce na 1 godzinkę.Smażymy naleśniki. W tym czasie przygotowujemy farsz do krokietów.Kapustę kiszoną gotujemy do miękkości.Na patelni podsmażamy mięso,na drugiej smażymy pieczarki z cebulką.Do miski wkładamy podsmażone mięso,pieczarki z cebulką i ugotowaną kapustę wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem. . Na każdym naleśniku kładziemy farsz warzywno-mięsny i składamy w kopertę lub w rulon. Maczamy w jajku i obtaczamy w bułce tartej. Krokiety smażymy na oliwie na zloty kolor.Na chwilę włożyć do gorącego piekarnika i zapiec będą bardziej chrupiące :)farsz nie jest suchy jest idealny rozpływa się w ustach :)Temperatura piekarnika : 170-180 st. CCzas pieczenia: 5-10 min