Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
twaróg 200 gramów
banany 2 sztuk
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
skórka z cytryny - otarta 0,25 łyżek deserowych
rum 1 łyżek stołowych
cukier puder 3 łyżek stołowychplasterki
cytryny według uznanialistki
melisy według uznaniaWykonanie:Obrane, pokrojone w cienkie plasterki
banany ułożyć w salaterce, skropić
sokiem z cytryny oraz
rumem i odstawić na ok 13 minut. Następnie utrzeć z
twarożkiem,
cukrem oraz
skórką cytrynową na gładką masę. Przykryć i schłodzić w lodówce. Przed podaniem udekorować plasterkami
cytryny oraz listkami
melisy.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: