ßßß
            
        
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegobanany 4 sztukciasto naleśnikowe 300 mililitrówcytryna 1 sztukcukier puder według uznaniatłuszcz według uznaniaWykonanie:banany obrać, pokroić na kawałki długości 3 cm, skropić sokiem z cytryny i osuszyć. Zanurzać w cieście i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony ok. 2 minuty. Osączyć na papierowym ręczniku kuchennym, posypać cukrem pudrem i podawać gorące.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia FrancuskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: