Dobrze jest mieć czasem wolny poranek i móc przygotować sobie na śniadanie coś innego niż owsianka z rodzynkami i mlekiem.Tak dla odmiany – dziś pasta kanapkowa z paluszków krabowych i jajek.Składniki200 gram surimi (paluszków krabowych)2 ugotowane jajka1 łyżeczka posiekanego koperku1 łyżka majonezu (czubata)kilka plasterków ogórkasól, świeżo mielony pieprzSposób przygotowaniaKrok 1Paluszki krabowe pokroić w drobną kosteczkę. Jaja ugotować na twardo, ostudzić i również drobno pokroić. Koperek umyć, osuszyć i posiekać.Krok 2Powyższe składniki wymieszać razem z solą, pieprzem i majonezem.Krok 3Podawać z ciemnym pieczywem. Udekorować plasterkiem ogórka, którego smak świetnie komponuje się z pastą.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (3 votes cast)Pasta kanapkowa z surimi, 10 . 0 out of 10 based on 3 ratingsPodobne wpisySałatka z makaronem, ogórkiem i boczkiemSałatka z surimi i makaronem ryżowymPasta z paluszków krabowychSałatka surimi