0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 0 0 Flares ×To cudo powstało wynikiem improwizacji, udało mi się kupić słoik pysznego masła orzechowego z kawałkami orzechów – czyli takiego jakie lubię. Postanowiłam połączyć je z kaszą i uzyskałam krem o konsystencji serka – budyniu, mimo , że ten uwielbiam na razie biorę się za gotowanie sporej porcji kaszy bo planuję jeść ten krem codziennie przez kilka najbliższych dni bo jest przepyszny.Składniki na porcję:4 łyżki ugotowanej kaszy np. jaglanej3 łyżki jogurtu naturalnego*1 łyżka sera białego*1 łyżka miodu1 łyżka masła orzechowegoorzechy i miód do dekoracji*W WERSJI WEGAŃSKIEJ ZASTĄPCIE ŚMIETANKĄKOKOSOWĄPrzygotowanie:Składniki kremu miksujemy przez 2 minuty.Podajemy z miodem i orzechami.Idealna propozycja na wynos!Powiązane notki:Śliwkowy krem śniadaniowyPancakes jaglane z jabłkiem i rodzynkamiWieżyczki gryczaneKasza jaglana po greckuKremowa Owsianka Straciatella