ßßß

Przygotowanie:Ziemniaki dokładnie wyszorować , ugotować na pół miękko w osolonej wodzie. Odcedzić , osuszyć.Ziemniaki pokroić w ćwiartki.Składnie na sos połączyć dokładnie razem.Ziemniaki przełożyć do rękawa do pieczenia , dokładnie potrząsnąć by sos pokrył każdą ćwiartkę warzywa , zacisnąć woreczek. Piec 30 min w piekarniku nagrzanym do 200st.Szczaw dokładnie umyć , osuszyć. Cebulę pokroić w piórka. łososia porwać na małe kawałki.Do miseczek nakładać porcję ziemniaków , liści szczawiu , piórka cebuli oraz łososia. Całość oprószyć mieszanką ziół.SmacznegoPost navigation← Ryba o soczystym wnętrzu z chrupiącą panierką.Domowy bulion warzywny na bazie szparag. Nada wyjątkowego smaku zupom warzywnym czy też potrawkom.Możemy zużyć go od razu lub po porcjować i zamrozić otrzymując domowe kostki warzywne. →