ßßß
 
            
         Pomidory wlewamy na patelnię z rozgrzaną oliwą. Dodajemy wyciśnięty czosnek, przyprawy, kostkę rosołową, sól i cukier. Smażymy, mieszając. Kiedy sos zacznie się gotować, zmniejszamy ogień i smażymy jeszcze przez kilka minut. Sos jest gotowy, kiedy nabierze ciemniejszej barwy i woda częściowo odparuje. Podajemy z makaronem typu spaghetti ugotowanym według instrukcji na opakowaniu, posypanym serem. Dekorujemy bazylią i według uznania świeżo mielonym pieprzem.Smacznego!
Pomidory wlewamy na patelnię z rozgrzaną oliwą. Dodajemy wyciśnięty czosnek, przyprawy, kostkę rosołową, sól i cukier. Smażymy, mieszając. Kiedy sos zacznie się gotować, zmniejszamy ogień i smażymy jeszcze przez kilka minut. Sos jest gotowy, kiedy nabierze ciemniejszej barwy i woda częściowo odparuje. Podajemy z makaronem typu spaghetti ugotowanym według instrukcji na opakowaniu, posypanym serem. Dekorujemy bazylią i według uznania świeżo mielonym pieprzem.Smacznego!