ßßß
Cookit - przepis na Rzodkiewkowa pasta kanapkowa
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Rzodkiewkowa pasta kanapkowa
Składniki
Rzodkiewka
Jajko
Ser
Salami
Jogurt naturalny
Majonez
Chrzan
Sól
Pieprz
Pasta jajeczna
Porto
Kiełki
Serek wiejski
Jogurt
Sezam
Wykonanie
Dziś po raz pierwszy w życiu
jadłam
liście
rzodkiewki
.
Mogę
powiedzieć że są smaczne, a co najważniejsze (
jadłam
je już kilka godzin temu) – wciąż żyję.Pasta jest typowo
śniadaniowa
, bardzo smaczna w zestawieniu z chrupiącym
chlebem
.Składniki10
rzodkiewek
(dużych)6 liści
rzodkiewek
3
jajka
2 plastry
sera
(u mnie
salami
)1 łyżeczka
jogurtu naturalnego
(u mnie grecki)1 łyżeczka
majonezu
1 łyżeczka
chrzanu
sól
,
pieprz
Sposób przygotowaniaKrok 1
Jaja
ugotować na twardo, gdy ostygną pokroić je w drobną kosteczkę.
Rzodkiewki
i
ser
również drobno pokroić. Liście
rzodkiewki
posiekać na małe kawałeczki.Krok 2Wszystkie składniki wymieszać z
jogurtem
,
majonezem
i
chrzanem
, doprawić do smaku
solą
i
pieprzem
.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 8.1/ 10 (7 votes cast)Rzodkiewkowa pasta kanapkowa, 8 . 1 out of 10 based on 7 ratingsPodobne wpisy
Pasta jajeczna
z
porem
i
kiełkami
Placuszki z
serkiem wiejskim
i
jogurtem
Pasta krewetkowa z
sezamem
Źródło:
http://coolinarnie.pl/2013/05/8907/rzodkiewkowa-pasta-kanapkowa
Przepisy powiązane
Sposób przygotowania
Pasta jajeczna z kiełkami
Jajka z pastą chrzanową i kiełkami
Puszysta jajecznica chrzanowa
79. Jajeczne baranki z chrzanem
Składniki powiązane (0)