ßßß
Wiosenna sałatka, idealna do pieczonego mięsa.Składniki4 mini sałaty rzymskie1 mała marchewka0,5 szklanki winogron1 łyżka pestek dyni1 łyżka pestek słonecznika1 łyżka płatków migdałowych3 łyżki oliwa z oliwek1 łyżeczka miodu płynnego1 łyżeczka musztardy ziarnistejpieprz, sól do smakusok z cytryny2 łyżki zimnej wodySposób przygotowaniaKrok 1Wszystkie składniki kroimy, pestki prażymy. Układamy warstwowo. Wodę mieszamy z miodem, musztardą i octem, dodajemy oliwę. Polewamy sałatkę.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (2 votes cast)Kolorowa sałatka, 10.0 out of 10 based on 2 ratingsPodobne wpisySałatka z pestkami dyniSałatka wiosenna z makaronem ryżowymSałatka z marynowaną gruszkąZdrowe śniadanie do pracy cz. 16Jem zdrowo: Sałatka z makrelą