ßßß
Żeberka z kapustą to jest to, co tygryski lubią najbardziej. Naprawdę polecam tą wersję.Składnikimajeranekkapusta kiszonamarynatażeberka (zamarynować i zostawić na 2 godz)sólpieprzprzyprawa do mięsa wieprzowegoSposób przygotowaniaKrok 1Zamarynować żeberka i zostawić na 2 godz, aby mięso przeszło przyprawami.Krok 2Połowę kapusty kiszonej wyłożyć na dno naczynka żaroodpornego. Obsypać majerankiem. Na to wyłożyć żeberka. Resztą kapusty pokryć mięso i posypać majerankiem. Piec 1,5 godz.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisyGołąbki zapiekane w kapuście kiszonejPierogi z kapustą, grzybami, orzechami i żurawinąŻeberka w sosie miodowo-pomidorowymŻeberka w sosie sojowym z miodem i czosnkiemKotlety gryczane