Smaczna i prosta surówka do dań z mięsem. Idealnie się sprawdza w połączeniu z pieczeniami.Składniki1 średnia kapusta pekińska1 zielony ogórek1 por (biała część)oliwa z oliwek3 łyżki soku z cytrynysos do sałatek Knorr3 łyżki wodySposób przygotowaniaKrok 1Kapustę i pora drobno kroimy. Ogórek obieramy i kroimy w kostkę. Składniki łączymy. Sok z cytryny (3 łyżki) mieszamy z wodą (3 łyżki) i dodajemy sos sałatkowy. Następnie dodajemy oliwę. Gotowym dressingiem polewamy surówkę i dokładnie mieszamy.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (2 votes cast)Zielona surówka, 10 . 0 out of 10 based on 2 ratingsPodobne wpisyZielona sałatka z bobemPikantne szaszłyki z kiełbasąSałatka z MazurSurówka z pora i selera naciowegoSałatka jajeczna