To ciasto dość rzadko jest robione w moim domu,ale tylko dlatego ,że jest dość drogie i robione na święta.Ja spróbowałam je zrobić sama pierwszy raz i efekt wyszedł niezły :pSkładniki: na biszkopt:* 1 szkl. maki tortowej* 1 łyżka mąki ziemniaczanej* 4 jajka* 1 łyżeczka octu* 1 szkl. cukru* 1 łyżeczka proszku do pieczenia na masę:* 2 tabliczki białej czekolady* 2 torebki "śmietan-fix-u"* 400 ml śmietany 18%* 25 dag wiórków kokosowych* płatki migdałowe do posypaniaPrzygotowanie:Biszkopt:Jajka ubijamy na puszystą pianę.Nie przerywając ubijania dodajemy cukier,mąki i proszek, a na koniec ocet.Ciasto wylać na blaszkę wyłożoną folią aluminiową i piec 20 min w 180 stopniach.Masa:Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i powoli dodać śmietanę.Podgrzewać tak aby nie zagotować i pozostawić do ostygnięcia .Potem zmiksować z śmietan-fixami i wymieszać z wiórkami.Całość:Przestudzony biszkopt przekroić na pół i nasączyć słodką herbatą.Na dolny płat nasmarować 3/4 kremu,przyłożyć górnym blatem i wysmarować resztę kremu i posypać płatkami migdałowymi.