Wykonanie

Kolejna odsłona moichulubionych rybek. Tym razemstonowany smak, odrobina
pieprzu, biała
cebula, świeża
żółta papryka i niewielka ilość
octu jabłkowego. Całość wieńczy
olej z pestek
winogron, którypowoduje, że przekąska jestdelikatna, klarowna i aromatyczna.7
matiasów moczyłam w
mlekuprzez godzinę. Następnie dokładnieosuszyłam, posypałam
białym,świeżo utłuczonym
pieprzem i pokroiłam w ukośne kawałki.Dwie
cebule pokroiłam w krążki a jedną dużą
paprykę w cienkie paski.W salaterce układałam kolejno
paprykę,
cebulę i
ryby.Każdą warstwę skrapiałam odrobiną
octu jabłkowego, polewałam obficie
olejem z
winogronowych pestek.Potrawę przykryłam szczelnie folią aluminiową, włożyłam do lodówki.Pierwsza degustacja nastąpiła po
trzech dobach.Wspaniałe, przepyszne danie o zachęcającym wyglądzie.Bardzo smacznie polecam :)