ßßß

Przygotowanie:Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie ok 7-8min. Ostudzić.każde jajko przeciąć na pół pionowo, cienkim ostrym nożykiem.Delikatnie łyżeczką wyjąć wnętrze skorupki ,dodać majonez,przyprawić sola i pieprzem ,rozgnieść całość widelcem.Pieczarki obrać pokroić w drobną kosteczkę ,przesmażyć na rozgrzanym maśle.Szczypiorek posiekać drobno.Oba składniki przełożyć do jajek-dokładnie wymieszać.Każdą skorupkę napełniać farszem ,delikatnie go ubijając.Maczać w bułce tartej.Na patelni rozgrzać olej smażyć jajka na rumiano od strony farszu.SmacznegoPost navigation← Tak przygotowany schab świetnie smakuje i prezentuje się na stole.Polecam na święta i rodzinne ipmrezy :)Odpowiednio kwaśny z tradycyjnymi dodatkami.Taki właśnie powinien być żurek :) →