ßßß
beza kokosowa:50 dag drobnego kokosu10 białek40 dag cukru2 łyzki mąkiBiałka ubić na sztywno z cukrem. Dodac kokos i makę, delikatnie wymieszać. Upiec na pergaminie dwa blaty.masa kawowa:1/2 l mleka2 łyzki maki pszennej2 łyżki mąki ziemniaczanejcukier waniliowy2 jajka4 żółtka4 łyzki cukrułyżeczka sypkiej kawy mielonej2 kieliszki likieru kawowego1 kostka margarynyJajka, żółtka, cukry, mąki wymieszać z 3/4 szklanki mleka, resztę mleka zagotować. Na gotujące się mleko wlać masę jajeczną i ugotowac budyń. Ostudzić. Margarynę utrzeć na puch, dodawać zimnybudyń. Na końcu wsypac kawę i wlać likier. Przełożyć blaty kokosowe. Schłodzić w lodówce.